Loginname: Wachtwoord:

Gegevens vergeten?

We gaan weer een bijdrage leveren . . .

Geplaatst door Hans Slagter (admin) op 20 Oct 2014
Log 2015 >> waarzijnwe

. . . aan de economie.

Het plan was om vrijdag a.s. te gaan laden, maar helaas is dit vervroegd naar a.s. woensdag. Daarom wilden we vandaag al naar Amsterdam ivm het slechte weer op dinsdag. Maandag 20 oktober, alles opruimen en het schip gereed maken voor de reis. De mechanische onderdelen liepen vlot. De Scania motor leek er zin in te hebben. Alleen de stuurautomaat niet. De printplaat bleek kapot. Een dagje later weg dus. Printplaten e.d. liggen mij niet. Liever simpel.

We hebben nog wel wat kunnen doen. Opmerkelijk is de inrichting van een aquarium met vissen die normaal onder het schip zitten.

Soms viel het mee, soms viel het tegen. Flinke windstoten afgewisseld met windluwtes. Bij het aanmeren aan de lager wal (met de wimd naar de wal) werden we fors tegen de kant gekwakt. Zelfs de boegschroef met de motor konden het schip niet afremmen. Zwaar weer dus en ook in het aquarium. Een beetje water gemorst en de visjes zagen wat grauw.

De TV satellietschotel stellen is ook niet eenvoudig. De harde wind draait de schotel weg. De schotel met scheerlijnen, zoals een tent vaat gezet.

Laatst vernieuwd: 21 Oct 2014 om 16:42

Terug

Commentaren

No comment found

Toevoegen commentaar

Designed by Webdesign Wien